Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 06:45 - Има ли пилот в самолета?
Автор: zabavnata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1347 Коментари: 8 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това беше един много стар филм. Историята се повтаря. Вече сме на автопилот. България е на автопилот. Заличаване на гафове и защитата на лични интереси взеха превес НАД НАРОДА, НАД ЗАКОНА, НАД МОРАЛА.
Не искам Борисов да е опозиция сам на себе си. Някой трябва да поеме политическата отговорност за случващото се в страната. Всички са виновни. Всички, без изключение, но най-вече СЪЗДАТЕЛИТЕ ИМ. Коренът на всички партии се оказа ОБЩ - ДС, ДС, ДС... Може да го подчертаем дебело! Те са виновни!
Едни и същи фамилии тук, там може да срещнем в различните листи на депутатите от различни парламентарни групи. А фамилиите са ярки, запомнящи се. Син, кум, брат, сват.... Станало е едно такова объркване, тип "свински черва". За ХОРАТА ли работят? Не! За себе си и за своите интереси. След скандала видяхме кои са "героите" и лицата на корупцията. Осъдени? Няма. Както е казано в народната митология "Гарван гарвано око не вади!"
Остава ни само да се молим автопилотът да не се окаже повреден!
ДС стига крадохте бе! Помислете малко в перспектива и как да я има тази държава и след вас.


Тагове:   България,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. murmashka - Въпрос
26.02.2013 08:02
Ама ти вярваш че Бойко,Станишев и останалата пасмина могат да мислят и помислят за държавата? Вярно тогава че си ,,забавна"
цитирай
2. zabavnata - murmashka
26.02.2013 08:23
Не го вярвам. Те са само кукли. Кукловодите им създават партиите и политиците. Те са ВРЕДНИ. Когато им омръзне да си играят с определени кукли просто ги сменят, а неудобните изхвърлят на боклука. Не ми е забавно, когато говорим за сериозни неща. Не е честно хора облечени във власт да ПРЕЦАКВАТ народа.
На пикльото дето си мисли, че партиите са РАЗЛИЧНИ: Я сравни някои УНИКАЛНИ фамилии в списъците с депутатите от различни парламентарно представени политически партии. Странно нали? Роднини. Злите езици твърдят, че имало лобизъм, интереси и някой нареждал на депутатите как да гласуват определени закони. Нима?
МРЪСНИЦИТЕ си ОСТАВАТ МРЪСНИЦИ, независимо за коя власт работят. Маскирани зад гръмки фрази те ограбваха и продължават да ограбват България. На хората им писна.
Ще дойде ли някой, който да върне заграбеното, да осъди виновните, да произвежда с добър материал? Дай Боже това да е час по-скоро. Желаещи за ДАЛАВЕРИ бол, но желаещи за работа в полза на народа и родината - не и НЕ ! Левски, пак се изгавриха с теб, но духът ти живее в хората, вярвам !
Хубав ден!
цитирай
3. murmashka - Така е
26.02.2013 08:38
Абсолютно споделям всичко написано от теб.Моето мнение е че имаме вече крещяща нужда от промяна на конституцията Трябва да се отмени гласуването по партийни списъци Ако не напълно,то да се ограничи до максимум 5 депутата от люидиращата партия и другите съответно по 1-2 депутата.Ние трябва да познаваме по лице този за когото гласуваме.Иначе идват на власт ,,шуро-баджанаците"
цитирай
4. zabavnata - Ще намерят вратичка
26.02.2013 09:16
Най-много да си "купят" непознати лица на които отново ще дърпат конците. Хората виждат кой КОЙ е. Понеже не вярваме в правораздаването сигурно ще дойде ден да ги линчуваме публично, направо на жълтите павета.
А колко корумпета се изредиха да дават акъл как да се оправим не е истина. Абе, смешковци, скрийте се, че не мога да ви гледам мазните, грозни муцуни. ПАРИТЕ не са критерий да ви уважавам.
цитирай
5. hloris - Мисля си,че не....
26.02.2013 12:26
този път го караме на автопилот
цитирай
6. murmashka - Още по темата
26.02.2013 12:28
За да не намират ,,вратички" трябва в конституцията да бъде записано правото за отзоваване на депутат дори при 15-20% подали искане за отзоваването му.Тия маскари момиче още от времето на дебелоджукия И.Костов така си оплетоха кошницата че сега само кардинална промяна на конституцията може да ни спаси от тях.
За публичното линчуване,мисля че трябва да се почне с Бойко,Цветанов и Р.Овчаров
цитирай
7. zabavnata - hloris
26.02.2013 23:56
Е, хубаво е да мислим, дори да водим спорове. Нали в спора се ражда истината? Кардиналните решения трябва да са за доброто на хората, на България. Един човешки живот е твърде кратък за да е съизмерим с миналото, настоящето и бъдещето на БЪЛГАРИЯ, а тя трябва да пребъде.
Бягството не е решение. По-добре да си подредим къщичката и да изхвърлим боклуците.
цитирай
8. zabavnata - murmashka
27.02.2013 00:12
Вижте сребристите лимузини на северния вход на парламента и "избранниците", които ходят като зомбирани. Боже, повръща ми се от този така наречен "елит". Кого представляват всъщност? Себе си най-вероятно, не и хората. Може и да се намират 5 от 240 свестни, но те се губят в общата помия.
Не са виновни само те. Казах - СЪЗДАТЕЛИТЕ им ! Неписан договор - аз те създавам, ти си "ВИП" и се изкачваш по стълбичката, забравяйки клетниците "долу". След това ще ми върнеш "услугата" като играеш по моите правила. Те не само извиваха ръце... Играчките им се оказаха 8 милиона, подложени на нескончаем експеримент. Сега наблюдаваме бунт на играчките. А съвсем скоро хора в сянка ще пренаредят шахматната дъска с "нови" лица, удобни за големите играчи. Дано да се промени, но към по-добро. Дано, дано, дано....!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabavnata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1941582
Постинги: 1615
Коментари: 6834
Гласове: 16772
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930