Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 12:28 - Кой е ОКТОПОДА?
Автор: zabavnata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1084 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 28.09.2013 08:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В дни на мизерия и нищета обикновенните българи все повече си задават въпроса: "Кой е ОКТОПОДА в държавата?" . Нима един човек, когото нарочиха за МАФИОТ е дестабилизирал цялата държава и от там са тръгнали бедите ни - непосилни сметки за парно, господство на монополи, кредитен вандализъм от страна на банките спрямо тези, които ги получават за да ОЦЕЛЕЯТ.
"Гледам и не вярвам на ушите си."  Ми така де. Питам се как така едни са недосегаеми от закона, а спрямо други се налагат репресии.
Един антимафиот беше нарочен за кръстник на мафията, за МАФИОТ от други мафиоти, може би много по-големи, но боравещи с мили думички.
Няма начин да се бориш с мафията, ако не си влязъл в къщичката и твърдят други, които са навътре в нещата. Как си представяме съвременните кръстници - анцузи и ланци или костюми и врътовръзки, високи постове в държавата? Лично аз залагам на второто. Хайде на бас, че и групировките са създадени от тези с белите якички - НЕДОСЕГАЕМИТЕ !
В нормалните държави има публични процеси и всеки е невинен до доказване на противното. Тук един агент на службите беше ОСВЕТЛЕН, хвърлен на кучетата. Така ли е в нормалните държави? Този човек беше ОСЪДЕН от обществото и медиите преди да се е произнесъл БЪЛГАРСКИЯТ СЪД. Дали е оказван натиск върху съда можем само да предполагаме, но не и да сме сигурни. И докато този човек е поставен в клетка, заплют от "своите" банковото лоби ликува. Ликуват и родните "випове", създадени от службите за един ден. Може би пък този ОКТОПОД Петров е наясно кой КОЙ е в държавата и точно с колко я е ощетил. Той май беше и човека, който дръзна да каже, че 23 МИЛИАРДА са изнесени извън България, за офшорните фирми и т.н. и т.н.
Родното ФБР разполага с мощна бомба - ИНФОРМАЦИОННА.
В един момент човек си задава въпроса дали няма договорка между "ГОЛЕМИТЕ"  идващи и отиващи си от властта да не се закача "спестеното" по време на управлението им. Така демокрация на практика няма и никога не е имало. Едни и същи муцуни, едни и същи нагаждачи и мазници, противни на поробения народ.
Разединението на народа и създаването на N ненужни партии също е по план на тези, НЕДОСЕГАЕМИТЕ, които дърпат конците в държавата. Те считат за успех съсипването на КУЛТУРАТА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ОБРАЗОВАНИЕТО. За тях е въпрос на чест, че изгониха децата ни зад граница, а родителите ни кретат с по 200 лева на месец.
Петров, като обикновен гражданин на РБ аз Ви призовавам да посочите поименно ОКТОПОДИТЕ в България, виновни за националната катастрофа на България. Моля службите да предоставят на Българския СЪД годни доказателства за безобразията на тези ОКТОПОДИ и те да си получат заслуженото.
Аз искам България да пребъде!

ПП - Тук е мястото да видим на кого служат СЛУЖБИТЕ - НА НАРОДА СИ или на шайка разбойници идващи и отиващи си от властта и пълнещи джобовете си с къвави пари ?







Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - АНИ,ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЛУЖАТ НА БКП И ВСИЧКО " БИВШО" !!!:(((
23.09.2013 18:44
3 милиона се "спасиха",а НИЕ,продължаваме да си траем и да насърчаваме децата си и те да се" спасят",вместо да ги изритаме и да знем,че и пра внуците ни,ще са ТУК!!!:)))
цитирай
2. zabavnata - Здравей, Владо!
23.09.2013 23:00
Разузнаване, контраразузнаване, агенти с награди от милиончета за това че са послушни и служат на пикльовци в сянка. И няма оправия, Владо! Години на ред се размятат в публичното пространство разни списъци с агенти доносници. Никой не попита как разни простаци се сдобиха с несметни богатства от нищото. Да се хванем на бас, че "ПРАВОТО" е на страната на НЕПРАВДАТА, защото и то се купува като всичко в държавата ни. От тук следва, че ПРАВОТО е КРИВО. Да се изправи с една здрава гьостерица, ама кога?
Другарите днес са господа, но още си другаруват в далаверите, така да знаеш. Няма МОРАЛ, няма ДОСТОЙНСТВО.
За каква метла ми говориш, че нещо не схванах?! Измитат ни един по един, разединени и освирепели един срещу друг. А после целуват портретите на Левски с умиление. Тъпанари!
цитирай
3. kakvobistanaloako - Права сте!
25.09.2013 11:35
Радвам се на смели, истински и справедливи хора като Вас! Дано българите да могат да четат, осмислят и реагират на безобразията, с които, като че ли, свикнахме да живеем, което пък е твърде недостойно и унизително.
цитирай
4. zabavnata - kakvobistanoaloako
25.09.2013 12:02
Унизително е самото отношение на ВЛАСТИМАЩИТЕ към покорната рая. На голяма част от българите им е отказано правото не само да съществуват, но и да ЖИВЕЯТ.
Вчера бях на погребение, жена на мой пръв братовчед, набор 1961. Преди няколко години изпратихме зет ми - 1967 набор. От онези дни публичното пространство се тресе от скандал, че не са предвидени средства за лечение на някои ракови заболявания. И в противовест на всичко това - ОФШОРКИ, ПРАНЕ НА ПАРИ, БЕТОНИРАНИ бивши райски кътчета, дрога, проституция, контрабанда ...
Сякаш живея в две Българии, несъвместими една с друга. Шизофренията е повсеместна, безобразията нескончаеми.
Строим къщи, но домовете ни запустяват. Душите ни закърняват и човечността УМИРА, а това е страшно, много страшно.
Хубав ден Ви желая!
Ани
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zabavnata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1941504
Постинги: 1615
Коментари: 6834
Гласове: 16772
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930